Най-актуалната и коментирана светска двойка - и Валери Григоров, са се

...
Най-актуалната и коментирана светска двойка - и Валери Григоров, са се
Коментари Харесай

Мария Бакалова скъса с гаджето

Най-актуалната и коментирана световна двойка - и Валери Григоров, са се разделили и това се случва още преди към този момент към месец, само че до момента очевидно и двамата не са желали да се схваща, тъй като даже не са изтрили общите си фотоси в обществените мрежи, както се случва в такива моменти.

Въпреки това обаче, Мария и Валери не са качвали нищо ново дружно от края на август, което е освен дълъг интервал, само че и дава доста мотиви за мнения от страна на феновете им. Както е добре известно, преди безусловно бълваха ежедневно видеосторита.

Очевидно двамата не престават да се следват, евентуално и да бъдат другари, само че нищо повече, нищо по-специално или интимно, както е било до този миг. А дали е допустимо да си дадат втори късмет, единствено времето ще покаже.

Според светските хроникьори една от аргументите за разлъката бил фактът, че свекървата на Бакалова - двукратната олимпийска шампионка в спортната пукотевица и единствен българин с пет олимпийски медала - Мария Гроздева, въобще не долюбвала бъдещата си снаха, написа " Телеграф ".

Макар първоначално всичко да изглеждаше като без спънки и те даже да качваха фотоси дружно, след това се оказало, че на шампионката въобще не й допадала актрисата, която е първата българка, номинирана за " Оскар ".

Бакалова, колкото и да опитвала да й се хареса, не успявала, а Валери постоянно изпадал в позицията на рефер сред майка си и обичаната си. Напрежението в един миг ескалирало и това рефлектира върху любовта на младите, написа още изданието.

Актрисата изживяла доста тежко края на връзката им, защото тя в действителност обичала Валери. Въпреки всичко обаче тя продължава с работните си задължения, които леко бе позагърбила поради огромната обич. Очаква се в края на годината да фотография и огромен американски план.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР